Προσφορα για 24 ωρες

light+12pack-3d
Φλαπτζακ χωρις ζαχαρη
24,00 €
-38%
15,00 €
Συσκευασία προϊόντος: 12 Τεμ.


 

Δωρεαν μεταφορικα για αγορες ανω των 20€!Εταιρικές αξίες

Οι εταιρικές μας αξίες είναι κατευθυντήριες αρχές σε ό,τι αποφάσεις παίρνουμε και έχουν άμεσα συμβάλει στην εξάπλωση και διεκπεραίωση των εταιρικών μας στόχων.

Πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στην αγορά, όταν οι επιχειρηματικές μας συναλλαγές δε συμβαδίζουν με τις εταιρικές μας αξίες. Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που συμμερίζονται τις αρχές μας, οι οποίες είναι: ακεραιότητα, προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης, αξία στον πελάτη, και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η ηθική επιχειρηματικότητα είναι οι βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν την εταιρική μας δραστηριότητα. Πιστεύουμε πως οι σχέσεις με τους συνεργάτες μας πρέπει να διακατέχονται από αξιοπιστία και διαφάνεια όσον αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών, την εύρεση αμοιβαίων λύσεων και την άρση διαφορών.

Συνεχής βελτίωση

Θεωρούμε ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των δραστηριοτήτων μας. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας καθημερινά και δεν εφησυχάζουμε στις επιτυχίες μας. Πιστεύουμε πως μόνο μέσα από την βελτίωση των διαδικασιών λειτουργίας μπορούμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Αξία στον Πελάτη

Γινόμαστε ανταγωνιστικοί όταν οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με την ποιότητα των προϊόντων αλλά και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Εταιρικός μας στόχος είναι η οργάνωση των λειτουργιών μας, έτσι ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει την προστιθέμενη αξία στις συναλλαγές του, κάτι που για αυτόν σημαίνει ανταγωνιστικές τιμές, ποιότητα, και συνεχή βελτιστοποίηση στις μεθόδους τυποποίησης. Πιστεύουμε πως η συναλλαγή δεν είναι απλά μια στιγμιαία σχέση πώλησης αλλά μακρόχρονη σχέση συνεργασίας. Θεωρούμε πως βασική προϋπόθεση για να το πετύχουμε αυτό είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη.

Εταιρική Κοινωνική ευθύνη

Συμβάλλουμε στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούμαστε με κοινωνική συνείδηση μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος και συμμετέχοντας στην ελαχιστοποίηση των ρύπων. Ένα μεγάλο κομμάτι της συσκευασίας των προϊόντων μας γίνεται εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά.  Είμαστε δεσμευμένοι στην βιώσιμη ανάπτυξη και αυτό είναι μέρος της στρατηγικής για την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη.

Πελάτες

Οροι χρησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΒΑΚΙΑΝ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Δαγκλή 2, Κατερίνη, Πιερια, Ελλαδα.

  •  23510 77275
  •  23510 29808
  •  6947 606009
  •  support@avakian.gr

© Copyright 2017 ΑΒΑΚΙΑΝ - All rights reserved.
GV - Development & SEO

Horizontal Banner transparent