Προσφορα για 24 ωρες

vegan+12pack-3d
Φλαπτζακ νηστισιμη
24,00 €
-38%
15,00 €
Συσκευασία προϊόντος: 12 Τεμ.


 

Δωρεαν μεταφορικα για αγορες ανω των 20€!ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χονδρική Πώληση

Η ποιότητα των προϊόντων που διακινούμε είναι η πρώτιστη μέριμνα της εταιρείας. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις μικρές και μεγάλες ανάγκες των πελατών μας, ανεξαρτήτως εταιρικού μεγέθους, γιατί κατέχουμε άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και τεχνογνωσία στην επεξεργασία, τυποποίηση και διακίνηση των προϊόντων μας. Στηρίζουμε τους τοπικούς καλλιεργητές και παραγωγούς ξηρών καρπών και φρούτων. Πιστεύουμε πως η συνεργασία με τους τοπικούς καλλιεργητές δημιουργεί συνθήκες για αμοιβαία οφέλη. Οι ποιοτικοί έλεγχοι είναι μια σημαντική προϋπόθεση της συνεργασίας μας με προμηθευτές που συμβάλλουν στην σωστή καλλιέργεια αλλά και νοστιμιά των προϊόντων.  Κατανοούμε την αυξανόμενη διατροφική σημασία των ξηρών καρπών για την υγεία και τον ρόλο που θα συνεχίζει να παίζει στην αγορά για το μέλλον.

Επίσης, πιστεύουμε πως οι θετικές ιδιότητες των ξηρών καρπών θα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μέσα από ερευνητικές μελέτες που ήδη διεξάγονται. Η συνεργασία με τους πωλητές λιανικής που τροφοδοτούμε, μας επιτρέπει να προβλέψουμε ευκαιρίες και να τροποποιήσουμε τον μηχανισμό λειτουργίας μας έτσι ώστε να καλύψουμε συγκεκριμένες ανάγκες. Ο στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε την τεχνογνωσία και εμπειρία μας έτσι ώστε, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό προς τους πελάτες μας. 

Διακίνηση

Η εταιρεία μας προμηθεύει τα προϊόντα της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Κατέχουμε άριστο προμηθευτικό εξοπλισμό που επιτρέπει την διανομή των προϊόντων γρήγορα και άμεσα. Κάποιες από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι οι αλυσίδες καταστημάτων Αφροδίτη και Μασούτης. Εάν θα θέλατε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας θα χαρούμε να συζητήσουμε για τις εταιρικές σας ανάγκες.

Αν ενδιαφέρεστε για την πώληση χονδρικής θα χαρούμε να συζητήσουμε το κοστολόγιο των προϊόντων μας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ εδώ

Πελάτες

Οροι χρησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΒΑΚΙΑΝ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Δαγκλή 2, Κατερίνη, Πιερια, Ελλαδα.

  •  23510 77275
  •  23510 29808
  •  6947 606009
  •  support@avakian.gr

© Copyright 2017 ΑΒΑΚΙΑΝ - All rights reserved.
GV - Development & SEO

Horizontal Banner transparent